back to top

Zakelijk

Omdat onze brownies door de brievenbus passen én goddelijk lekker zijn, zijn ze ideaal om als relatiegeschenk te geven aan je zakenpartners, je werknemers, als bedankje of voor klachtafhandeling voor je klanten.

De browniesboxen kunnen volledig worden gepersonaliseerd met een logo, een kaart met een persoonlijk boodschap en een cadeaulint.

Zakelijk

Zakelijk brownies bestellen in eigen huisstijl

Omdat onze brownies door de brievenbus passen én goddelijk lekker zijn, zijn ze ideaal om als relatiegeschenk te sturen aan je zakenpartners, om je werknemers te bedanken voor hun inzet, als bedankje voor een opdracht of als een goedmakertje voor een klacht van je klant.

De brownies kunnen volledig worden gepersonaliseerd met een bedrijfslogo en een kaart met een persoonlijk (video)boodschap in jouw huisstijl. Als zakelijke klant kun je ook bestellen op factuur en achteraf betalen.  Heb je vragen of specifieke wensen? Neem hieronder contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Verjaardagsservice

Wij ontzorgen jou van het sturen van een verjaardagscadeautje naar je werknemers! Met onze verjaardagsservice nemen wij jouw verjaardagskalender over in onze jaarkalender en sturen rond de verjaardag van je werknemer/collega een doosje brownies met jouw persoonlijke boodschap! Nooit meer een verjaardag vergeten! Je ontvangt een track&trace e-mail wanneer de brownies zijn verzonden, zodat je ook automatisch een trigger hebt enkele dagen voor de verjaardag of jubileum! 

De brownies worden periodiek achteraf per maand of kwartaal gefactureerd. 

Offerte aanvragen