back to top

Over ons

Browniehuys is ontstaan in 2020 en is het kleine zusje van Het Zaanse Bakkertje.

Het concept van dit perfecte brievenbuscadeautje stond al langer klaar en toen begin dit jaar plots de coronacrisis uitbrak, de online bestellingen explodeerden en iedereen massaal elkaar een hart onder de riem stak, was dit hét juiste moment om Browniehuys te lanceren.

Binnen korte tijd hebben wij al in vele brievenbussen dit smakelijke brownie cadeautje kunnen bezorgen. Het is supermooi om te zien dat mensen elkaar een goed gevoel willen geven en brownies voor elkaar bestellen. Voor een verjaardag, als troost, op speciale dagen of als zakelijk relatiegeschenk worden onze brownies door het hele land bezorgd. De brownies maken mensen gelukkig en dat maakt ons weer blij!

Heerlijke brownies, ambachtelijk gebakken in eigen bakkerij in Zaandijk, gemakkelijk online te bestellen en bezorgd door de brievenbus. De bakkers van Het Zaanse Bakkertje met al bijna een kwart eeuw ervaring bakken voor jullie de allerlekkerste brownies in verschillende smaken die jullie kunnen bestellen.

De recepten komen van Bunyamin, de eigenaar. Bunyamin heeft de bakkersschool afgerond op zijn 17e en is sindsdien dagelijks in de bakkerij te vinden. Hij staat dag en nacht te bakken vol passie. Dit doet hij al 25 jaar samen met zijn compagnon, Yvonne.

Yvonne is de bevlogen bakker. Yvonne: “Zodra het over eten gaat gebeuren er allerlei dingen in mijn hoofd. Een lange gang met wel tien deuren, die soms allemaal tegelijk opengaan waar ideeën uitstromen. Dagelijks maak ik een reis door mijn hoofd en zet deze ideeën om in bakwerk!”

Kortom: jullie brownies zijn bij onze bakkers in goede handen!